Printing Lutsk

Printing Lutsk - фото
вулиця Володимирська, 63
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Якісна рекламна продукція ефективна для різних видів бізнесу і важливою її складовою є поліграфічні матеріали. Буклети та листівки, плакати та календарі інформують широке коло потенційних споживачів, дають уявлення про той чи інший рекламний товар чи послуги. Відповідно, рівень поліграфічної продукції повинен відповідати високим вимогам.

«Printing Lutsk» є провідним підприємством в сфері поліграфії, пропонуючи різноманітні послуги з виготовлення рекламної продукції. Ми строго дотримуємося конфіденційності та строків виконання замовлення. Прислухаємося до побажань та потреб замовника, надаємо цінні консультації та поради для оптимального відтворення діяльності підприємства.

Для наших клієнтів розроблено зручну систему «Два візити», яка дозволяє суттєво зекономити час. Під час першого візиту ми розробимо стратегію рекламної діяльності, узгодимо дизайн, вирішимо інші питання, а під час другого візиту ви вже одержите готову продукцію.

Наші послуги включають широкий спектр додрукарської підготовки — розробку дизайну, створення електронного макета, корекцію матеріалів, виготовлення кольорової проби, друк. А також, виконуємо постдрукарські послуги по обробці надрукованої широкоформатної продукції.

Пропонуємо вигідні та зручні умови співпраці для оптових замовників.

Якісний дизайн, швидкість виконання замовлення, надійність та відповідальність дозволяють втілити в життя ваші рекламні ідеї та прагнення.
 

Відгуки