ТОВ "Ренопласт"

Ренопласт - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 42
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Компанія «Вікна Волині» — виробник металопластикових, алюмінієвих та світлопрозорих конструкцій, завжди рада новим знайомствам та плідній співпраці.

«Вікна Волині» сьогодні — це багатопрофільне підприємство з 20-ти річним досвідом на віконному ринку України, яке об’єднує в собі виготовлення та монтаж якісних металопластикових та алюмінієвих конструкцій, виготовлення та встановлення жалюзі, рулонних штор, встановлення секційних промислових та гаражних воріт, ламінація профілів та виготовлення склопакетів.

Ми пропонуємо вам лише якісну продукцію, виготовлену з надійних профільних систем відомих виробників (Salamander, Brugman, WDS, Alutech) та перевірені часом комплектуючі для металопластикових та алюмінієвих конструкцій (Roto NT, AXOR, AGS, Glass Trosch, Euroglass) та інші. Всі ці складові забезпечують нашу продукцію необхідним ступенем надійності, міцності, вологостійкості, тепло- та звукоізоляції, що відповідають нормам ДСТУ, дозволені для використання у будівництві та є безпечними для здоров’я та навколишнього середовища.

Спільна програма енергоощадження. Компенсація від держави від 30 до 70%.

Кредитування фізичних осіб на придбання котлів, енергоефективного обладнання та матеріалів згідно з Постановою Кабінету Міністрів від 17 жовтня 2011 р. N 1056. Кредитування АТ «Укргазбанк» на придбання котла з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу та електроенергії, крім електричного теплоакумуляційного обігріву та гарячого водопостачання) з відшкодуванням від 20 до 70 відсотків суми кредиту (максимум 13 тис.грн).

Кредитування АТ «Укргазбанк» на придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів в тому числі — «вікна та балконні двері з енергозберігаючим склом (крім однокамерних) та відповідне додаткове обладнання і матеріали до них» з відшкодуванням від 30 до 70 відсотків суми кредиту (максимум 15 тис.грн).

5 кроків для одержання енергоощадного кредиту та відшкодування 30%-70%:

  1. Звернутись в компанію «Вікна Волині» вибрати вікна та отримати Рахунок-Фактуру.
  2. Подати необхідні документи до установи «Укргазбанку» та сплатити перший внесок 10%.
  3. Після погодження кредиту та проведення банком оплати, наша компанія протягом 2-х тижнів встановить вам вікна.
  4. Сплатити достроково кредит.
  5. Отримати відшкодування в розмірі від 30% (для всіх) до 70% (для тих хто має субсидію) від вартості енергозберігаючих конструкцій та товарів.

Відгуки