Магазин "Левдів"

Левдів - фото
вулиця Лесі Українки, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

 Зовнішній вигляд – інструмент, за допомогою якого можна скласти хороше перше враження, або ж зіпсувати його. Доглянутість, охайність та вдало підібраний одяг не тільки додають впевненості в собі, піднімають настрій та сприяють прихильності від оточуючих. Це спосіб проявити свій смак та відобразити унікальне відчуття стилю

Магазин чоловічого та жіночого одягу «Левдів» - саме те місце, де можна скласти свій образ повністю, продумавши до найменших деталей. Ми подбали, аби кожен найвимогливіший відвідувач знайшов саме те, що йому підходить.

Для жінок – спокуслива білизна, найрізноманітніші блузи, сукні та спідниці для романтичних леді, практичні светри та джинси для тих, хто в пріоритети ставить комфорт. Доповнять картину вдало підібрані прикраси, аксесуари – біжутерія, шарфи, сумки,ремені.

Для чоловіків – великий вибір повсякденного одягу, ділові костюми та аксесуари до них – краватки, метелики, запонки.

Незалежно від пори року, асортимент постійно оновлюється та доповнюється новими моделями від українських та закордонних виробників. Якщо Ви прагнете неперевершено виглядати, незалежно від погоди, сезону і в будь-якій життєвій ситуації – магазин «Левдів» Ваш головний помічник.

 

 

Відгуки