Ортодонтичний центр

Ортодонтичний центр - фото
вулиця Лесі Українки, 24
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Красива посмішка та свіжий подих — запорука успіху й впевненості у собі. Артисти й актори, відомі бізнесмени, політики демонструють свою бездоганну посмішку зі сторінок глянцевих журналів та з телевізійних екранів. Але повірте, не кожному пощастило мати від природи правильний прикус і здорові зуби. Часто це результат роботи вправних дантистів. Саме такі фахівці чекають на вас у «Ортодонтичний центр». Персонал центру справді компетентний і виконує свою роботу «на відмінно». Кваліфіковані лікарі з багаторічним досвідом роботи працюють у різних напрямках стоматології (за винятком хірургії). Спеціалізуються на ортодонтичній і дитячій стоматології.

Центр пропонує такі види послуг:

  • лікування, протезування та відбілювання зубів (дорослих, дітей);
  • усунення порушень цілісності та функцій зубощелепної системи;
  • лікування аномалій прикусу або окремих зубів;
  • вирівнювання зубів.

Завдяки великому вибору брекетів, сучасному устаткуванню та високій кваліфікації персоналу, тут вам підберуть оптимальні способи лікування чи вирівнювання зубів.

Важливим напрямком роботи центру є дитяча стоматологія. Тут вміють знаходити підхід до маленьких пацієнтів, тож процес лікування зубів для них буде нетравматичним і максимально ефективним.

Також «Ортодонтичний центр» має надзвичайно вдалу локацію (розташований в центральній частині міста).

Відгуки