Туристичне агентство Галини Куцик

Туристичне агентство Галини Куцик - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Ви можете у нас замовити путівки до багатьох мальовничих куточків нашої планети, де разом із сім’єю ви проведете незабутні дні вашого життя.

Секрет успіху «Туристичного агентства Галини Куцик» в тому, що ми завжди приділяємо увагу тим речам, на які багато хто не звертає увагу. Ми вважаємо, що в нашій роботі дрібниць немає. Клієнтами нашої компанії є люди, котрі знають, що приховують у собі слова «відпочинок», «подорож», «комфорт», «ексклюзив». Наша мета — запропонувати кращі ідеї для неповторної подорожі. Разом ми «напишемо» для вас особливу і несхожу на інші дивовижну історію казкового відпочинку. Наша робота — це творчість у всьому.

Подорожуючи, ми спостерігаємо за останніми тенденціями і хочемо донести їх до вас, відібравши кращі та ексклюзивні місця для відпочинку та розваг. Намалюйте свою чудову мрію та неповторний образ відпочинку, а ми втілимо їх у життя.

Пропонуємо літній відпочинок на морі: Чорне море виїзд з Луцька Болгарія виїзд автобусом з Луцька; Туреччина, Чорногорія, Хорватія, Греція, ОАЕ, Італія, Іспанія, Туніс

Відпочинок та лікування в Україні: Кам'янець-Подільський, Карпати, Трускавець, Хмільник та ін. А також екскурсійні тури по Україні

Тури по Європі: Австрія, Чехія, Італія, Франція, Угорщина, Румунія, Німеччина, Польща, Росія, Іспанія та ін. Паломницькі тури до Ізраїлю.

Екзотичний відпочинок: Таїланд, Канари, Мальдіви, Балі, Куба, Шрі-Ланка, Індія, Шопінг-тури до Польщі.

Раннє бронювання, що забезпечить вам шикарний відпочинок за доступними цінами. Сплануйте подорож своєї мрії заздалегідь!

Підбираємо місце відпочинку індивідуально для кожного клієнта, в залежності від ваших побажань та того, яким ви бачите свій ідеальний відпочинок. Ми підберемо відпочинок комфортний саме для вас, для того, щоб ви мали змогу відволіктись від повсякденних проблем і насолодитися чудово проведеним. На вас чекають мальовничі пейзажі, екзотичні місця, шикарні готельні апартаменти та привітні люди. Будемо раді допомогти вам відпочити та оздоровити свій організм. 

Ви можете у нас замовити путівки до багатьох мальовничих куточків нашої планети, де разом із сім’єю Ви проведете незабутні дні Вашого життя.
Секрет успіху «Туристичного агентства Галини Куцик» в тому, що ми завжди приділяємо увагу тим речам, на які багато хто не звертає увагу. Ми вважаємо, що в нашій роботі дрібниць немає. Особливо враховуючи той факт, що клієнтами нашої компанії є люди, котрі знають, що приховується за словами «відпочинок», «подорож», «комфорт», «ексклюзив». Наша ціль – представити кращі ідеї для неповторної подорожі. Разом ми намалюємо тільки Вашу, несхожу на всі інші, дивовижну казку відпочинку. Наша робота – це творчість у всьому.
Подорожуючи, ми спостерігаємо за останніми тенденціями і хочемо донести їх до Вас, відібравши кращі і ексклюзивні місця для відпочинку та розваг. Намалюйте собі казку, чудову мрію, неповторний образ, а ми втілимо їх у життя.
ПРОПОНУЄМО ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК НА МОРІ Чорне море виїзд з Луцька Болгарія виїзд автобусом з Луцька; Туреччина,Чорногорія, Хорватія, Греція,ОАЕ, Італія, Іспанія,Туніс 
 
ВІДПОЧИНОК ТА ЛІКУВАННЯ В УКРАЇНІ Кам'янець-Подільський, Карпати, Трускавець, Хмільник та ін. А також екскурсійні тури по Україні
ТУРИ ПО ЄВРОПІ: Астрія,Чехія, Італія, Франція, Угорщина, Румунія, Німеччина, Польща, Росія, Іспанія та ін.Паломницькі тури до Ізраїлю. 
 
ЕКЗОТИЧНИЙ ВІДПОЧИНОК Тайланд, Канари, Мальдіви, Балі, Куба, Шрі-Ланка, Індія, Шопінг-тури до Польщі.
Підхід по підбору місця відпочинку проводиться індивідуально до кожного клієнта в залежності він місця відпочинку на який розраховують наші клієнти,по будь-яким Вашим забаганкам та вимогам підберемо для Вас найкомфортніший відпочинок де Ви зможете відволіктись від повсякденних проблем і насолоджуватись різними видами проведення часу. На Вас чекають мальовничі пейзажі, екзотичні місця, шикарні готельні апартаменти та привітні люди. Будемо раді допомогти Вам відпочити і оздоровити свій організм. 

Відгуки