Дім кави

Дім кави - фото
вулиця Лесі Українки, 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 19:00Без перерви
проспект Волі, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми гостинно запрошуємо вас поринути у загадковий світ ароматної кави. Цей благородний напій надихає та робить навколишній світ справді чудовим. Адже немає кращого способу розпочати день, ніж випити чашечку справжньої духмяної кави! Той, хто спробував каву раз, не зраджує їй впродовж цілого життя.

У нашому спеціалізованому магазині «Дім кави» є власний дегустаційний зал. Тут ви матимете змогу спробувати цей божественний напій з відбірних кавових зерен різних сортів. Наші кваліфіковані працівники — професійні знавці кави, порадять, який саме кавовий сорт смакуватиме вам найкраще.

У нашому спеціалізованому кавовому магазині ви можете придбати:

  • Ексклюзивну, найдорожчу в світі каву KopiLuwak.
  • Всесвітньовідому каву JamaicaBlueMountain.
  • Каву Blaser, що налічує понад 20 позицій. Кавові зерна для неї доставляють з 37 країн світу, після чого вони обсмажуються, купажуються та пакуються у Швейцарії.
  • Інші відбірні сорти кави.

Ми фасуємо обрану вами каву в особливу упаковку зі спеціальним одностороннім клапаном, яка дозволяє надовго зберегти свіжість та аромат кави.

Наш магазин — це не просто місце, де продають каву. Тут народжується любов до цього дивовижного напою. Наш привітний персонал допоможе вам ближче познайомитися із кавою. Ми розповімо вам про різні кавові сорти, про кавоварки та способи приготування неперевершених кавових напоїв. Ми навчимо вас готувати божественне капучино та незабутнє еспресо!

У «Домі кави» ви можете придбати професійне кавове обладнання, з яким готувати смачну каву стане ще легше. Наша продукція сертифікована, ми продаємо тільки оригінальне обладнання від провідних брендів. Також проводимо інструктаж та вчимо, як користуватися обраною вами моделлю кава-машини. Крім того, після здійснення покупки, ви можете отримати кваліфіковану консультацію навіть телефоном. Надалі, ми пропонуємо сервісне обслуговування кавового обладнання. Придбане кавове обладнання у мережі «Дім кави», у випадку його несправності, підлягатимебезкоштовному гарантійному ремонту. 

Відгуки