Фото- та відеопослуги

Фото- та відеопослуги - фото
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 Яке свято сьогодні може обійтись без фото та відео? Найкращі моменти життя назавжди залишаються у пам’яті, проте приємно вкотре перелистувати щасливі фото та переглядати відеофільми, знову і знову переживаючи щасливі миті. Фотографи та відео оператори присутні на найважливіших подіях, та і в звичайному житті бувають моменти, коли хочеться організувати яскраву фотосесію з близькими друзями, сім’єю чи коханою людиною.

Професійний фотограф та відео оператор Сергій Прокопчук допоможе створити якісні фото- та відеоматеріали, які стануть приємним нагадуванням про найкращі моменти життя, а індивідуальний підхід до клієнта, врахування всіх побажань та пропозицій перетворять процес зйомки у повноцінне дійство, яке завершиться створенням справжнього художнього фільму чи поповнять Вашу галерею професійними фотографіями, як на сторінках кращих глянцевих журналів.

Серед списку послуг:

·         відео зйомка усіх урочистих подій (весілля, реклама, ювілеї, дні народження, хрестини, заручини, корпоративи і т.д.);

·         Відеозйомка в форматах fullHD 1920x1080р  50p

·         Відеомонтаж на сучасному відеообладнанні та професійному програмному забезпеченні

·         Постановочні фотосесії

·         Фотосесії, приурочені святковим подіям

·         Професійна обробка фотографій

·         Запис матеріалу на Blu-ray,DVD,HDD.

Замовлення послуг відео оператора, фотографа обговорюється індивідуально. Всі деталі, умови та вартість можна уточнити за вказаними телефонними номерами.

Приклади робіт представлені на сторінці: vk.com/sp_videopro_com_ua

 

 

Відгуки