Приватне підприємство "ТАМ Проект-сервіс"

ТАМ Проект-сервіс - фото
вулиця Прогресу, 7
+38 (067) 334-43-09 (Директор)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Приватне підприємство «ТАМ Проект-сервіс» вже понад 32 роки працює у сфері проєктування, реконструкції та реставрування різнопланових об'єктів. Наша команда займається повноцінним комплексом проєктних робіт, що охоплюють створення монолітних будинків, котеджів, офісних приміщень, житлових комплексів, промислових та громадських споруд, складських приміщень, об'єктів харчової та деревообробної промисловості, станцій сервісно-технічного обслуговування, та проєктування доброустрою території.

«ТАМ Проект-сервіс» входить у число лідерів, що займаються проєктуванням об'єктів нерухомості по Західній Україні. Саме команда висококваліфікованих та досвідчених працівників, що незмінно тут працюють, змогла вивести компанію на такий рівень. Злагоджена, професійна та відповідальна робота архітекторів, інженерів, конструкторів, макетувальників та дизайнерів дозволяє отримати такий високий показник успішності.

Основною спеціалізацією підприємства є виконання масштабних та складних проєктів: розробка великих об'єктів, державних установ, концептуальних садиб. Проте, виконуються також замовлення від представників середнього та малого бізнесу, приватних замовників.

Перелік послуг:

  • проєктування та контроль будівництва об'єктів житлової, громадської, державної, комерційної та промислової нерухомості;
  • проєктування доброустрою території;
  • реконструкція, реставрація об'єктів;

Переваги:

  • високий рівень професійної кваліфікації працівників та наявність відповідної ліцензії для роботи;
  • постійний супровід та підтримка від нашої команди під час будівельних робіт;
  • при втіленні проєктів у життя обираються якісні матеріали вітчизняного та іноземного виробництв;
  • врахування індивідуальних побажань замовників, творчий та сучасний підхід до поставлених завдань;
  • численна кількість успішно реалізованих проєктів житлово-громадського призначення.

Приватне підприємство «ТАМ Проект-сервіс» створить для вас ексклюзивний проєкт необхідної будівлі, а при потребі візьме на себе виконання будівництва.

Відгуки