Бар-готель "Вояж"

Вояж - фото
вулиця Виробнича (Боженка), 1в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви
+38 (067) 701-92-77 (Автомийка)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Запрошуємо відвідати бар-мотель «Вояж». Тут вас тепло зустрінуть, ви відпочинете та спробуєте вишукані стравами.

Ви можете запросити у «Вояж» кохану людину на романтичний вечір чи провести ділову зустріч, зібратися з друзями у тісному колі чи відгуляти бенкет. У просторому залі запрошуємо відсвяткувати: день народження, ювілей, корпоратив.

Кухня готель-бару «Вояж».

Овочеві, м’ясні, рибні страви, супи – все за оригінальними рецептами та апетитною подачею. Ви отримаєте насолоду від кожного шматочка м’яса чи риби, смакуватимете салатами зі свіжих овочів та відчуєте майстерність наших кухарів. Поки вам готують страву, бармен зробить найсмачнішу чашечку кави. У нас ви можете спробувати вина з Франції, Угорщини, Грузії та України. Кожного ранку з 9.00заходьте до нас на сніданок.

Поєднання смачної кухні, вишуканого сервісу і затишної атмосфери не залишать вас байдужими. А жива музика додасть настрою до вашого свята.

У баньку з друзями!

Відпочивайте із задоволенням. Запрошуємо вас попаритись в баньці на дровах. Після жаркої парної можна охолодити себе з відра-водоспаду, або ж у ставочку. І ви відчуєте, як оздоровлюється ваше тіло та душа. У кімнаті відпочинку з каміном та телевізором можете перевести подих.

Можете посмажити шашлики, у нас є для цього все необхідне. Територія огороджена і знаходиться під охороною. Будьте певні, що нікого не потурбуєте!

Мотель.

У нашому мотелі просторі затишні номери зі зручними меблями та сучасним інтер’єром. Ви відчуєте себе, як вдома. Адже витриманий дизайн та спокійні кольори сприяють кращому відпочинку.

Також до ваших послуг на території бар-мотелю «Вояж» працює автомийка.

Відгуки