Магазин "Два кольори"

Два кольори - фото
вулиця Винниченка, 47
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0014:00 - 14:30
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Світ навколо нас наповнений неймовірною кількістю кольорів.

У кожної людини є свій улюблений колір. Він може асоціюватись з безмежним небом, свіжою травою чи польовими квітами. Що ж ми можемо зробити, щоб висловити ці всі переживання та враження?

Одним із способів може бути вираження своїх відчуттів на тканині. Але, щоб зробити свій витвір мистецтва не тільки оригінальним, але й майстерним, нам потрібні якісні матеріали.

І ось тут нам з вами зможе допомогти творча крамниця «Два кольори».

Тут продавці-професіонали допоможуть вам обрати необхідні для вишивання товари: від тканин для вишивання до схем, завдяки яким ваше хобі зможе перерости у професійну справу.

Думаєте, що ж подарувати рідним на свято? Вишитий вами рушник чи картина стане не тільки душевною розрадою, але й приємним сюрпризом для рідних. Ви полюбляєте модні речі, і бажаєте створити власний дизайн?

В крамниці «Два кольори» ви також зможе знайти тканини для вишивання сорочок, бісер, багети, різні види муліне для вишивання та багато цікавого!

Здійснюємо продаж вишитого одягу:

  • чоловічі вишиті сорочки;
  • жіночі вишиванки, вишиті сукні, які відповідають останнім тенденціям моди.
В наяновсті бісер японського та чеського виробництва, є велика кількість кольорів та різновидів бісеру для створення ваших шедеврів.

Заходьте до нас та обирайте ваші улюблені два кольори! Щоб життя ваше стало різнокольоровим!

Відгуки