Центр кузовного ремонту "Vmyaten.net"

Vmyaten.net - фото
вулиця Млинова, 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Залізнична, 4
(Навпроти Яровиці)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Хочете, щоб ваш транспортний засіб був ексклюзивним та не таким як у всіх? Мрієте про стильний тюнінг для вашого авто? Ваш автомобіль потребує якісного ремонту та відновлення після дорожньо-транспортної пригоди? Тепер вам не потрібно турбуватися про вм'ятини чи подряпини на вашій машині. Адже, персонал центру кузовного ремонту «Vmyaten.net» подбає про те, щоб на вашому авто не було жодних слідів аварії чи інших пошкоджень. У вправних руках майстрів «Vmyaten.net» ваш автомобіль засяє та знову виглядатиме як новенький.

Центр кузовного ремонту «Vmyaten.net» надає широкий спектр послуг для якісного й оперативного ремонту вашого авто. Наші вправні та досвідчені майстри швидко виконають:

  • Вирівнювання різних вм'ятин та пошкоджень;
  • Полірування кузова, фар;
  • Захисне полірування (полімерний захист лакофарбового покриття Waxoyl 100 Plus).

Чому ми? Переваги центру кузовного ремонту «Vmyaten.net»:

  • Ми розуміємо, що вам важко обходитися без вашого авто, тому виконуємо роботи максимально швидко. Та оперативність нашої роботи жодним чином не впливає на якість наданих послуг. «Vmyaten.net» — ідеальне співвідношення швидкості та якості!
  • Ми цінуємо ваш вибір та довіру наших клієнтів, тому наша співпраця з вами буде абсолютно прозорою та зрозумілою для вас.
  • Завдяки продуманій ціновій політиці у нас «адекватні» ціни. Ми проводимо цікаві та вигідні для вас акції та надаємо знижки постійним клієнтам.

Подбайте про своє авто, довірте його ремонт професіоналам! «Vmyaten.net» — ваш вірний помічник у сфері якісних авторемонтних та відновлювальних робіт.

Відгуки