Туристичне агентство "В кедах по Парижу"

В кедах по Парижу - фото
вулиця Євгена Сверстюка, 1, офіс 205
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Яка різниця скільки років твоїм кедам, якщо ти гуляєш в них по Парижу!

Маєте чудовий настрій? Наближаються канікули чи відпустка? Неодмінно використайте свій вільний час з користю та відвідайте якесь цікаве місце, де ви раніше не бували. Ви зможете не тільки відкрити для себе щось нове, а й відпочинете та наберетеся нових сил і енергії.

Повірте, життя без мандрівок — це всього лише неповноцінне, сіре й сумне існування. Перевірено особисто нами, персоналом туристичного агентства «В кедах по Парижу». Бо ми не просто туристична фірма. Ми є людьми, які обожнюють мандрувати. Подорожі є сенсом нашого життя. І ми з радістю ділимося набутим досвідом, отриманим під час наших захопливих поїздок з усіма охочими.

Бажаєте відкрити для себе чудовий казковий світ мандрів та насолоджуватися життям, сповненого цікавими подорожами? Тоді вам до нас! Маємо безліч чудових пропозицій як для запеклих мандрівників, так і для людей, які подорожують вперше. Ми найдемо оптимальний варіант відпочинку та надамо всі необхідні у сфері туризму, візової підтримки чи страхування послуги, людям з різними характерами, вподобаннями й фінансовими можливостями, з різними цілями й потребами. Ми вміємо та любимо приємно дивувати!

Що ми пропонуємо? Наші послуги:

  • гарячі тури
  • тури Україною та за кордон
  • подорожі за індивідуальним маршрутом;
  • організація корпоративного відпочинку;
  • візова підтримка;
  • бронювання та покупка авіаквитків на різні рейси кращих авіакомпаній світу;
  • «онлайн» пошук турів на нашому сайті для вашої зручності;
  • можливе оналайн замовлення турів

Чому вам слід довірити клопоти про вашу ідеальну мандрівку нам? Переваги туристичного агентства «В кедах по Парижу»:

  • Відповідальність за ваш комфорт і якість вашого відпрчинку, нестиме не тільки весь персонал фірми, а й власниця-директор туристичного агентства — Рибак Ірина Володимирівна. Вона контролює якість надання туристичних послуг клієнтам на кожному етапі. Ми особисто перевіряємо готелі, маршрути, які пропонуватимемо вам. Ми співпрацюємо тільки з надійними операторами.
  • Ми чесні зі своїми клієнтами, тому надаємо максимально точну та актуальну інформацію про тури, готелі чи інші деталі вашої подорожі. Ми обіцяємо, що ваші очікування відповідатимуть реальності.
  • Ми цінуємо зручність у всьому й переконані, що наші клієнти теж заслуговують на максимальний комфорт. Для цього у нас діє ряд додаткових послуг і опцій. Зокрема, не виходячи з дому, ви зможете оформити мандрівку своєї мрії онлайн. Ми забезпечуємо цілодобову підтримку туристів (ми будемо на зв’язку з вами впродовж 24 годин на добу 7 днів на тиждень на протязі вашої подорожі).

Ми з радістю відкриємо для вас захопливий світ мандрів! Звертайтеся!

Відгуки