ТОВ "Классна"

Классна - фото
вулиця Карбишева, 2а/17

Інформація

ТОВ Классна пропонує новітні технології в сфері захисту навколишнього середовища та вирішенні екологічних проблем промислових підприємств. Багаторічний досвід практичного впровадження систем фільтрації дозволяє спеціалістам фірми створювати сучасне очисне устаткування з постійною модернізацією.

Наше підприємство є виробником і постачальником обладнання, а також змінних текстильних елементів (рукавів, карманів, картриджів фільтрувальних ... ) для пилогазоочисних аспіраційних систем підприємствам кольорової і чорної металургії, хімічної та легкої промисловості, цементним заводам, мукомельних та деревообробних виробництв.

Використовуємо новітні фільтрувальні матеріали, виходячи із заданих параметрів та умов експлуатації.

Виготовлення нашої продукції здійснюється на спецобладнанні, будь-якої конфігурації, розмірів, діаметру та довжини, з пружинними чи металевими кільцями, на основі запропонованих зразків чи креслень.

Мета, яку ми ставимо перед собою — сприяння розвитку бізнесу наших клієнтів з максимальним збереженням навколишнього середовища для майбутніх поколінь.

Філософія ведення бізнесу в компанії «Классна» гарантує максимальну зручність нашим споживачам на основі індивідуального підходу, відкритого та взаємовигідного співробітництва.

Наша продукція:

  • Рукави фільтрувальні
  • Картриджі
  • Карманні фільтри
  • Панельні фільтри
  • Олійні та «поліцейські» фільтри

Відгуки