Сервісний центр "ЦЕНТР СЕРВІС"

ЦЕНТР СЕРВІС - фото
проспект Волі, 43
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:30Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

 Авторизований сервісний центр «Робим Гуд»
Зламався улюблений телефон? Хочете, щоб він був відремонтований швидко, якісно і з мінімальними фінансовими витратами?
Ніяких проблем! Ми пропонуємо вам надійний сервіс з гарантійного і платного ремонту телефонів і планшетів Nokia / Microsoft, Samsung, Prestigio, Nomi та інших брендів.
Наші сервісні центри, що працюють під брендами «Робимо Гуд» і «Nokia Care», по праву пишаються доброю репутацією і тисячами задоволених клієнтів!

Ми пропонуємо:

- Кращі ціни!
Наші ціни на ремонт телефонів і планшетів відрізняються лояльністю і конкурентоспроможністю - ми постійно відстежуємо ціни в інших сервісних центрах. У нас може отримати допомогу клієнт з будь-яким рівнем доходів.
- Комплектуючі прямо від виробника!
Наші центри - авторизовані виробником. А це значить, що ми надаємо якісний ремонт, гарантію на виконані роботи і поставлені комплектуючі, використовуємо тільки оригінальні запчастини, а не дешеві китайські підробки.
- Повний комплекс обслуговування!
Ми пропонуємо ремонт по гарантії виробника і платний ремонт мобільних телефонів Nomi, Nokia / Microsoft, Samsung, для приватних клієнтів і організацій, а також такі послуги, як настройка телефону, установка ПО, заміна корпусу та інші.
- Знижки від 10%!
У наших сервісних центрах діє програма лояльності для постійних клієнтів: знижки, подарунки, пакетні пропозиції.
- Гарантію на виконаний ремонт та поставлені комплектуючі!
Ми використовуємо в ремонті тільки оригінальні запчастини від виробника і тому даємо гарантію на них і виконану роботу. Іноді за бажанням клієнта ми можемо поставити неоригінал, якщо, наприклад, людина хоче заощадити або оригінал вже не постачається.
- Зручне розташування центру;
Наші сервісні центри зручно розташовані в прохідних місцях, на головних вулицях міста.
- Швидкий ремонт від 30 хвилин!
Оскільки більшість комплектуючих у нас є в наявності, ремонт без розбору апарату робиться півгодини. Навіть при складному ремонті є можливість доплатити за терміновість і телефон відремонтують протягом дня.
- Європейський рівень обслуговування.
У наших центрах завжди раді клієнту, у нас є, де присісти, випити кави в. Наш персонал - доброзичливий і висококваліфікований, завжди відповість на будь-яке питання. Наші інженери мають 10-15-річним досвід роботи. Спірні питання з виробником або продавцем ми завжди прагнемо вирішити на користь клієнта.

Крім того, у нас є такий сервіс, як СМС-інформування про статус ремонту для зручності клієнта, завдяки чому він завжди може дізнатися, на якому етапі ремонт його телефону.
Щоб відремонтувати телефон швидко і дешево - просто зателефонуйте!


Відгуки