Ресторан "Visavi"

Visavi - фото
вулиця Дубнівська, 22Б
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт07:00 - 16:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Пропонуємо вам посмакувати апетитними та корисними стравами за доступними цінами, відвідавши ресторан «Visavi» з 07:00 до 16:00 години, коли ми працюємо в режимі закладу швидкого харчування. У нас ви зможете замовити ранні поживні сніданки та обіди, наповнити себе енергією протягом робочого дня, відпочити та набратися наснаги для подальших справ. Надаємо можливість замовлення сніданків та обідів за телефоном та послугу готування «на винос».

Ресторан «Visavi» — це відмінний сервіс, по-домашньому затишний інтер’єр і чудова смачна їжа. Візитівкою нашого закладу є ексклюзивні страви, які готують за старовинними українськими рецептами.

У ресторані «Visavi» ви можете скуштувати апетитні наїдки самобутньої української кухні, які приготують для вас виключно зі свіжих та екологічних продуктів. Професійні кухарі закладу «Visavi» використовують якісну городину та фрукти з наших садів, а також м’ясо з ферм ресторану: тваринної та птахоферми. Усі страви з цих натуральних інгредієнтів становлять основу по-домашньому неповторного та смачного меню ресторану «Visavi».

Ми готуємо неповторні десерти: суфле, тірамісу, панакоту, пропонуємо послугу виготовлення цих солодощів на замовлення на бенкети, весілля, ювілеї.

У ресторані «Visavi» є декілька просторих залів, що можуть вмістити одночасно 400 та 350 гостей, а також ще одне, дещо менше за розмірами приміщення місткістю 40 осіб.

Багате меню, привітний персонал та просторі зали ресторану «Visavi» роблять цей заклад ідеальним місцем для проведення:

  • корпоративів чи фуршетів;
  • весільних бенкетів;
  • випускних вечорів;
  • ювілеїв та днів народжень;
  • інших урочистих подій.

Відгуки