Ресторан "Старий Тбілісі"

Старий Тбілісі - фото
вулиця Ковельська, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Часточка сонячної Грузії заховалася у середмісті Луцька. В старовинній частині міста, поміж таких відомих пам’яток архітектури як замок Любарта та Хрестовоздвиженська церква, розташований розкішний грузинський ресторан «Старий Тбілісі». Тут ви матимете унікальну можливість поринути у неповторну атмосферу грузинського застілля. Гостям запропонують великий вибір автентичних грузинських наїдків та напоїв, а також безліч страв приготованих на мангалі. Ситні хачапурі та кубдарі, справжні хінкалі, соковитий шашлик, супи хаш та харчо, курча «табака», ароматна солодка чурчхела та ще безліч «смаколиків» за старовинними рецептами приготують для вас професійні кухарі ресторану. Чудовим доповненням до неповторних страв грузинської кухні будуть п’янкі вина, міцна чача чи різноманітні безалкогольні напої, яких вдосталь у меню ресторану. А вишколені офіціанти закладу подбають, щоб кожна деталь вашого відпочинку в ресторані «Старий Тбілісі» була бездоганною.

Ресторан «Старий Тбілісі» стане чудовим місцем для відпочинку з друзями чи сім'єю, а також для святкування весілля, корпоративу, Дня народження, іншої урочистої події. Вишуканий зал закладу оформлений у дусі Середньовіччя, а його «родзинкою» є розкішний фонтан, який ліпив відомий український скульптор Микола Головань. У ресторані комфортно почуватиметься 180 гостей. Крім того, навколо закладу вдосталь місця, щоб провести виїзну вінчальну церемонію. Тож, якщо ви мрієте про оригінальне казкове весілля, вам варто обрати для святкування банкету ресторан «Старий Тбілісі».

Також надамо можливість замовлення корпоративного та поминального обіду.

Окрім вишуканої кухні та відмінного сервісу, у ресторані «Старий Тбілісі» на вас чекають:

  • Захопливі та яскраві шоу-програми;
  • Виступи відомих ансамблів та шоубалетів;
  • Грузинське шоу;
  • Неймовірно цікавий виніс страв;
  • Професійний ведучий, тамада;
  • Аніматори на дитяче День народження;
  • Запальні музики й театралізовані постановки;
  • Великий екран-проектор;
  • Шоу ілюзіоніста та ще багато неповторних розваг для вашого чудового настрою.

У ресторані «Старий Тбілісі» з нетерпінням чекають на своїх дорогих гостей! Буде смачно, весело та цікаво, обіцяємо... Приходьте та самі переконайтеся у цьому.

Відгуки