ПВП "Оазис"

Оазис - фото
с. Зміїнець вул. Сонячна, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Підприємство «Оазис» тривалий час забезпечує потреби фермерів та сільськогосподарських підприємств у якісній техніці та запчастинах до неї. Працюємо з 1996 року, гарантуючи відмінну якість послуг та великий асортимент товарів.

Постачаємо:

  • для зернових, зернобобових, масляних, технічних культур — грунтообробні агрегати, борони, лущильники, машини для внесення добрив, сівалки, косарки, граблі-ворошилки, прес-підбирачі;
  • для картоплі — картоплесаджалки, картоплекопалки, культиватори, обгортачі, гичкозбиральні машини, сортувальні агрегати та картоплесортувальні пункти, навантажувальні та завантажувальні транспортери;
  • для овочів — машини для садіння цибулі та часнику, розсадосадильні машини, копалки для цибулі, бурякозбиральні, морквозбиральні та капустозбиральні комбайни.

Підприємство «Оазис» пропонує запчастини до всієї пропонованої техніки. У разі відсутності запчастин на складі оперативно виконуємо замовлення клієнтів. Детальніше із асортиментом товарів ви можете ознайомитися на сайті підприємства.

Ми успішно працюємо з заводами України, Білорусі, Польщі, Іспанії.

 

Відгуки