Оптика "Vision"

Vision - фото
проспект Волі, 1
(ТЦ "ЦУМ")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:30 - 21:00Без перерви
вулиця Степана Бандери, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб11:00 - 17:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Відчуваючи дискомфорт в очах, погіршення чіткості зображення чи відмічаючи інші неприємні моменти, пов’язані із гостротою зору, не варто зволікати. Якщо вчасно звернутися до фахівців, то є хороші шанси усунути проблему швидко і без наслідків. Особливо це важливо для дітей — виправити певні недоліки зору можна завдяки грамотній та правильно підібраній корекції.

Сьогодні виробники звертають велику увагу не лише на якість окулярів, а й на їхній естетичний вигляд, створюючи неперевершені модні колекції оправ. Можна підібрати окуляри на будь-який смак.

Оптика «Vision» запрошує скористатися можливістю безкоштовної комп’ютерної діагностики зору при купівлі окулярів. Ми перевіряємо очі, використовуючи сучасне надійне обладнання, яке дає точний та правдивий результат. За результатами безкоштовної діагностики наші спеціалісти підберуть оптимальний вид корекції, нададуть необхідні поради та консультації щодо збереження та покращення зору.

У оптиці «Vision» ви маєте змогу придбати:

  • різноманітні оправи;
  • контактні лінзи;
  • сонцезахисні окуляри;
  • окуляри для водіїв;
  • аксесуари та засоби догляду для окулярів та лінз.

А також, пропонуємо послуги виготовлення та ремонту окулярів.

Наша оптика поверне вам не просто гостроту зору — ви здобудете можливість комфортної роботи чи відпочинку, потурбуєтесь про власні очі.

Відгуки