Медичний центр "ВІТАМЕД"

ВІТАМЕД - фото
вулиця Липинського, 3

Інформація

«Вітамед» — сучасний медичний центр, який проводить та лікування  хронічних захворювань організма та їх реабілітацію, наслідків переломів та травм.   Ми  використовуємо методи голкотерапії, мануальної терапії, остеопатії, різні масажні практики, гомеопатичне лікування ,  науково-медичні розробки відновлення організму , що гарантує оптимальний результат.
Ми з турботою ставимося до наших пацієнтів і стараємося зробити перебування у нас якомога комфортнішим.
Зокрема досвідчені фахівці «Вітамед» спеціалізуються на ефективному проведенні  лікування методами тибетської медицини, гомеопатичному лікуванні, яке покликане відновити відмінне самопочуття та покращити стан здоров'я  Ми маємо досвід у лікуванні захворювань суглобів, судинного ураження кінцівок. Окрему частину нашої практики займає регуляція суглобів після пологів  профілактика і лікування  варікозу,  втоми в ногах, в  тілі  Гарантуємо дбайливе та уважне ставлення, а також чудовий результат.
 Лікувальні методи тибетсьські ми часто і досить ефективно  поєднуємо з гомеопатичним лікуванням.
   , Проводимо  гомеопатичне  лікування
  •    мастопатії, фіброміоми, безпліддя. Піелонефрити, сечокамяна, хвороба .
  •  хронічні ангіни, хронічні бронхіти і пневмонії (задуха),бронхіальна астма.
  •   захворювання щитоподібної залози, підшлункової, цукровий діабет II типу та негативні наслідки I типу -судинні ураження ніг,нирок.зору.
  • хронічні захворювання кишково-шлункового тракту,профілактика і початковий ,без ускладнень перебіг жовчекам'яної  хвороби.
  •  наслідки струсу мозку енцефаліти,порушення координаціі рухів , головокружіння, слабкість в кінцівках ,м'язах обличчя,гіпертонічна хвороба та її наслідки.
      подагра,  ревматоїдні поліартрити ,ранкова скутість суглобів кінцівок, поперека.
  • стенокардія,післяінфекційні міокардіти атеросклероз загальний.судин кінцівок.тромботична хвороба.
  • травматології  - сколіози,слабкість зв'язок(підвертання кінцівок),наслідки  захворювань суглобів, травм, переломів та їхніх наслідків.фантомні болі,    довгонезаживаючі рани , контрактури, коксартрози, хронічний остеоміеліт, обмеження рухів.
  •  негативні наслідки короновірусної інфекції   анемії, імунодефіцит.
, Проводимо лікування:   
У своїй роботі ми використовуємо:
  • масаж;
  • рефлексотерапію -голковколювання.
  • мануальну терапію;   гомеопатичне лікування.
Ми пропонуємо програму лікування хребта суглобів кінцівок до якої входить:
  • огляд лікаря вертебролога;
    остеопатичний масаж,
  • курс масажу з мануальною терапією;
  • курс голкотерапії;
  • консультація гомеопата- гомеопатичне лікування.
Основними нашими перевагами є:
  • консультації лікарів, які мають багаторічний досвід та є постійними учасниками міжнародних конференцій.           поєднання різних методів ,методики яких підтвердили свою ефективність і вдячність пацієнтів. 
 У нас можна замовити ліки для лікування захворювань та профілактики-найсучасніші формули гомеопатичних комплексних припаратів створених на засадах законів тибетської медецини.Комплексні гомеопатичні припарати-вимога часу.Вони використовуються в усьому світі останні 150 років.Це формули для лікування:гіпотериоза,вузлового зоба при больових спазматичних станах в спині й кінцівках,остеопороза, при частих або незростаючих переломах хребта, кінцівок, суглобів-для пришвидшення їх зростання,при килах хребта, при подагрі, сечокам'яній хворобі або сольовому діатезі, при атеросклерозі судин кінцівок і їх профілактиці. 
 Всесвітня організація охорони здоров'я в серпні 2023 року прийняла рішення включити до списку традиційної медицини-об'єднавши методи нерадиційної медицини з традиційними методами доказової медицини.І тому такі методи лікування як остеопатія, голкотерапія,гомеопатія-якою лікуються 30% населення в 100 країхнах світу,поставлені в один ряд з медикаментозними методами лікування і стали частиною класичної традиційної медицини,що дає змогу активніше їх застосовувати для лікування і профілактики захворювань.Таке об'єднання методів сприяє повноцінному виздоровленню,покращень якості життя пацієнтів.

Для консультацій - 0509242608 Віталій Валерійович

Запису на прийом - 0509242608 Віталій Валерійович , 0954567209 Юлія.

Для замовлення ліків - 0993254495 Олександр 



 

Відгуки