Коровайний дім "Март"

Март - фото
проспект Соборності, 37
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

 
Колектив фірми "КОРОВАЙНИЙ ДІМ МАРТ" радий вітати Вас на нашому сайті. Профілем нашої діяльності, ось вже не один рік, являється виготовлення короваїв, тортів та інших солодощів. Вони є справжнім витвором кондитерського мистецтва, здатним задовольнить найвибагливіший смак, прикрасити найвишуканіший святковий стіл, стати апогеєм Вашого торжества!

Випікаємо короваї та весільні торти на замовлення:
  • в українському стилі
  • в європейському стилі
  • пропонуємо різноманітні фуршетні тістечка з оригінальним оформленням та весільну випічку.
  • приймаємо замовлення на виготовлення тортів різної тематики
Торти на замовлення – це не тільки найкращий подарунок для друзів, але й цікавий та смачний сюрприз. У нашому асортименті постійно великий та різноманітний вибір короваїв і тортів на замовлення. Це і весільні короваї; весільні, дитячі, ювілейні, тематичні торти до найближчих свят. Ми також пропонуємо тістечка, інші кондитерські вироби, різноманітну випічку з доставкою для реалізації в магазинах, ресторанах, кафе, клубах та інших торгівельних точках.
Ви можете вибрати будь-який варіант оздоблення із нашої галереї. "Коровайний Дім Март" передбачає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Тому, по бажанню, наші майстри тільки для Вас розроблять абсолютно новий дизайн у відповідності з Вашими смаками та побажаннями. Професійні кондитери реалізують в життя Вашу солодку ідею, створивши торт Вашої мрії. Для приготування всіх виробів, ми використовуємо лише натуральні продукти, а смак Ви можете обрати на свій розсуд у розділі"Перелік смаків" на нашому сайті.
Святкові ексклюзивні торти, короваї на замовлення, що виготовляються у нашій кондитерській фірмі, можна порівняти з витвором мистецтва. Наші кондитери вкладають душу, помножену на талант в кожну роботу. Дивовижний аромат, вишукана кондитерське майстерність подарують Вам багато приємних моментів та захоплених поглядів.

Відгуки