Дієтолог "Людмила Рибак"

Людмила Рибак - фото
проспект Волі, 50
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Дієтолог Людмила Рибак
— високопрофесійний спеціаліст, який допоможе схуднути за допомогою збалансованого харчування та індивідуальної програми схуднення. Пропонує послуги:
  • комплексної консультації дієтолога (очно, онлайн);
  • створення індивідуальної схеми харчування;
  • коригування раціону дітей та вагітних ;
  • дистанційне схуднення та оздоровлення організму. 
Під час первинної консультації, дієтолог, у цілком комфортній атмосфері, проведе аналіз тіла за сучасною технологією біоелектричного опору (ВІА), що показує відсоткове співвідношення жирової та м’язової тканини в окремих сегментах тіла. Завдяки високому рівню точності  даного методу, Людмила Рибак, отримує потрібні результати, які стануть основновою для формування майбутнього меню. 
Перед тим, як розробити  правильний раціон для досягнення цілі, спеціаліст ретельно аналізує стан вашого здоров'я, коливання ваги, фактори порушення метаболізму, супутні захворювання, визначає ІМТ та добову потребу калорій: білків, жирів, вугливодів, окремо, аналізує рівень вісцерального жиру, масу кісткової тканини, відсотковий вміст води та рівень м’язової маси. Враховуючи дані параметри для клієнтів складається індивідуальна схема харчування, де ретельно розписані та розяснені принципи поєднання продуктів та важливість якості їжі. До того ж, у створеному меню, ви не знайдете ненависних продуктів, адже дієтолог ретельно враховує побажання клієнта, щоб перетворити процес схуднення на задоволення.

Відгуки