Салон весільних та вечірніх суконь "Pollardi"

Pollardi - фото
вулиця Коперника, 13в
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Вечірня сукня може змусити жінку відчувати себе голлівудською зіркою або розкішною красунею. Вечірні сукні одягають не тільки на побачення, різні вечірки, а й на офіційні заходи, включно з урочистими прийомами та весіллями.

У сукнях з нашого весільного салону ви зустрінете неймовірний дизайн, вишукані матеріали, дороге мереживо і вишивку, складність обробки і саме високу якість суконь. В кожному виробі колекцій ретельно обрана фактура тканин та основні елементи декору. Вишукані квіткові аплікації з тонкого шовку і мережива, каміння та блискітки — все говорить про стиль та вишуканість. А гамма відтінків просто вражає!

Тут можна не тільки приміряти вподобані весільні та вечірні сукні, щоб побачити їх на собі й розібратися, які моделі більше підходять, але і скористатися рекомендаціями по підбору аксесуарів.

Всі весільні та вечірні сукні по-своєму прекрасні та неповторні, кожна деталь несе в собі унікальність і вишуканість. Наші весільні та вечірні сукні зможуть задовольнити навіть ваш вишуканий смак!

Весільний салон постійно оновлює колекції, тому, щоб виглядати неперевершено, звертайтеся до нас. Стежте за нами, адже ми вже простежили за всіма новинками! Наші клієнти гідні розкоші, і ми готові це запропонувати, втіливши в реальність ваші заповітні мрії.

Тим паче, що в нашому каталозі Pollardi Fashion Group можна підібрати сукню різного крою, фасону та розміру. А все тому, що ми пропонуємо вам сукні як традиційні пишні, так і ті, які сидять по фігурі: з мережива чи атласу, короткі чи довгі.

Та й не тільки це — серед різноманіття брендів: Ida Torez, Pollardi, Daria Karlozi, сукні яких ми пропонуємо, ви знайдете свою ідеальну. А все тому, що саме ці бренди вже встигли завоювати любов та популярність не тільки у нашій країні, а й у світі. І ви самі зрозумієте чому, якщо переглянете каталог та дізнаєтеся вусі деталі виготовлення кожної сукні та особливості кожної моделі вбрання. Ви зможете придбати сукню із запропонованої колекції та бути впевненою, що в ній ви будете виглядати бездоганно.

Завдяки тому, що для пошиття сукні використовуються дорогі тканини та унікальні методи — кожен виріб стає справжнім витвором мистецтва зі своїми особливостями та індивідуальністю. А вже наші консультанти зможуть допомогти вам обрати те, що пасуватиме вам та гармоніюватиме з вашим образом, характером та вподобаннями.

Відгуки