Ательє мод "Guelder"

Guelder - фото
вулиця Конякіна, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Вишиті речі додають нашому повсякденню особливих моментів та дарують неабияку естетичну насолоду. Ми залюбки одягаємо вишитий одяг з нагоди свята та в будні, прикрашаємо свої домівки рушниками, серветками, скатертинами, вишитими картинами, тим самим віддаючи шану давнім традиціям. Звичайно, сучасна вишивка має свої особливості — її виконують за сучасними оригінальними схемами, на якісному та довговічному полотні, використовують величезне різнобарв’я бавовняних та шовкових ниток, прикрашають бісером, стразами та іншими декоративними елементами.

Запрошуємо в Ательє мод «Guelder» — сучасний світ вишитого одягу та текстилю. У нас ви маєте змогу придбати якісні, різноманітні вишиванки, декоровані як традиційними узорами, так і креативними, незвичними й цікавими візерунками. Ми виробляємо та продаємо вишитий одяг та текстиль. 7 років на ринку України та СНД. Ціни реальні. Власне виробництво. ☎Viber/WhatsApp +380667241319

Особливе місце в асортименті нашого магазину займає весільна атрибутика з вишивкою. У нас ви можете придбати набори для вінчання, одяг для наречених, рушники та інші вироби, прикрашені вишитими елементами. Ми допоможемо підібрати речі, які підкреслять особливу врочистість та тематику вашого свята, додадуть йому чарівних та неповторних акцентів.

Окрім весільних, Ательє мод «Guelder» пропонує чимале різноманіття інших товарів:

  • жіночі та чоловічі вишиванки;
  • вишиванки для дітей;
  • набори для хрещення;
  • парні та сімейні вишиванки;
  • вишиті предмети декору для дому;
  • аксесуари для свят — рушнички, серветки тощо.

Ми гарантуємо відмінну якість вишивки та пошиття виробів, допоможемо підібрати товари, виходячи із ваших побажань.

Запрошуємо ознайомитися з асортиментом нашого магазину на нашому сайті *** у Фейсбук *** та в Інстаграм @natasha_guelder_vyshyvka — вас вразить краса наших товарів та вигідні й цілком доступні ціни.

Додайте своєму життю вишитого різнобарв’я разом із Ательє мод «Guelder».

Відгуки