Антикварний магазин "Luceoria"

Luceoria - фото
вулиця Лесі Українки, 11/1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Антикваріат зайняв впевнені позиції в сфері інвестицій поряд з такими товарами як золото, нерухомість чи цінні папери. Але антикварні речі є не лише об’єктом вкладання грошей, вони несуть пам’ять про минуле, зберігають відомості про різні історичні епохи та культурні періоди.

Антикварна крамниця «Luceoria» професійно займається купівлею та продажем антикварних речей. Також наші спеціалісти мають відповідні вміння та можливості для оцінки предметів старовини, в тому числі й по фотографії. Ви одержите грамотну та справедливу оцінку вашого предмета. Спеціалісти крамниці є висококваліфікованими професіоналами антикварної справи, пропонують гнучку систему співробітництва з клієнтами, що гарантує вам вигідну ціну.

Приймаємо антикваріат на комісію.

Картини та ікони, годинники та статуетки, вази й посуд, прикраси, монети, фотографії та багато інших речей купує та продає крамниця «Luceoria».

Невелике прохання для наших відвідувачів — просимо не мити, не чистити, жодним чином не полірувати предмети, які ви бажаєте запропонувати нам на оцінку чи на продаж. Непрофесійне втручання в предмети старовини суттєво зменшує ціну предметів мистецтва та колекціонування.
 

Відгуки