Агентство нерухомості "Ріелт-сервіс"

Ріелт-сервіс - фото
проспект Волі, 6, офіс 19
(2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Високий рівень компетентності співробітників, повне знання можливих варіантів житлових чи нежитлових об’єктів нерухомості на ринку, постійно оновлена база даних, тільки прозорі та відкриті відносини з кожним клієнтом — допомагають нам оперативно та якісно виконувати свою роботу на високому рівні. Саме це і робить нас вашим надійним партнером з питань нерухомості у місті.

Наші працівники з легкістю допоможуть порадою та консультацією у виборі необхідного житлового чи комерційного об’єкта нерухомості, враховуючи ваші побажання та можливості. До того ж ми можемо вас супроводжувати аж до укладання договору.

Наша база даних про стан ринку нерухомості у місті поповнюється щодня новими пропозиціями — так ми завжди можемо запропонувати вам безліч варіантів квартир, будинків та іншої нерухомості. До того ж, ми пропонуємо різноманітні цінові сегменти — від об’єктів економ-класу до елітних пропозицій.

Ми переконані, що задоволений співпрацею клієнт точно розкаже про нас своїм рідним чи знайомим, а от незадоволений — усім кого знає і не знає розповість про непрофесіоналізм. Тому ми завжди дбаємо про свою репутацію та чесне ім’я, пропонуючи тільки якісне надання послуг та адекватні ціни.


Оренда/продаж:

  • житлових/комерційних приміщень, земельних ділянок.

безкоштовні консультації і супровід

Відгуки